Antera Steel Antera Steel Antera Steel Antera Steel Antera Steel Antera Steel Antera Steel Antera Steel Antera SteelServicii

Servicii de specialitate de cea mai buna calitate Servicii dezvoltate in timp care pun accent pe necesitatile clientilor

Datorita produselor de calitate pe care Antera Steel le ofera, datorita competentei personalului de specialitate si gradului de satisfactie al clientilor nostrii, am dezvoltat pe parcursul existentei acestei firme o paleta cat mai larga de servicii tocmai pentru a putea veni in intampinarea cerintelor clientilor.
Astfel, partea de servicii oferite clientilor s-a dezvoltat in acelasi ritm cu activitatea comerciala, ajungand in prezent sa putem oferi clientilor urmatoarele:

Transport
Servicii Servicii Servicii Servicii

Solutiile noastre de transport, se efectueaza in regim auto de camion complet dar si grupaj de marfa pe camioane specializate pentru orice tip de produs. Pentru transport marfuri in cantitati la cerere, putem realiza grupaje de marfuri pentru camioane care pot prelua in mod operativ marfa pentru diferite trasee rutiere din Romania.

Antera Steel va ofera solutiile de transport cele mai optime la tarife de transport cele mai competitive de pe piata, semnaland inca o data atentia noastra orientata catre satisfacerea celor mai complexe cerinte ale clientilor nostrii.

Debitare mecanica
Servicii Servicii Servicii Servicii Servicii

Dispunem de masini de debitare mecanica pentru diferite tipodimensiuni. Se poate debita orice marca de otel incepand cu otel carbon pentru uz general, otel pentru rulmenti, suruburi, arcuri ... pana la otel pentru scule.

Folosind serviciile noastre obtineti cea mai rapida si ieftina metoda de a transforma produse metalurgice in produse finite sau in semifabricate pe care sa le prelucrati dupa nevoile dumneavoastra. Adaosul de prelucrare este minim, calitatea muchiilor este excelenta astfel prelucrarile suplimentare se reduc la minimum.

Profil: rotund, patrat, lat, hexagonal
Gama dimensionala:
- diametru latura maxim 460mm
- lungime piesa/bucata 10mm

ANTERA STEEL S.R.L.

Reg.C.:J15/736/2004

CIF: RO16701065

Adresa: str Laminorului, nr. 16,

Targoviste, jud. Dambovita

Vanzari

Tudor Daniel

tudor@anterasteel.ro

+4 0722 610 387

+4 0245 633 307

Michescu Daniel

michescu@anterasteel.ro

+4 0727 895 653

+4 0245 212 565

Dinu Cosmina

cosmina@anterasteel.ro

+4 0756 161 010

+4 0245 217 970

Realizat de

Fabrica de Softuri

Copyright © 2016 Antera Steel